Skoči na glavno vsebino
Skupaj do doma!

Obvestilo - javni razpis za subvencioniranje obrestne mere in stroškov najetih stanovanjskih kreditov občanov Mestne občine Nova Gorica

07/07/2022

V Javnem razpisu za subvencioniranje obrestne mere in stroškov najetih stanovanjskih kreditov občanov Mestne občine Nova Gorica za leto 2022, ki je bil objavljen 25.03.2022 in zaključen dne 31.5.2022, je bilo navedeno, da bo Sklad o uvrstitvi na prednostno listo oziroma o zavrženju ali zavrnitvi vlog odločil PREDVIDOMA v roku 30 dni.

V zvezi s tem pojasnjujemo, da je bil rok naveden le okvirno ter da bo sklad zaradi velikega števila prispelih vlog o njih sicer odločil v najkrajšem možnem času, najkasneje pa do roka za črpanje sredstev, to je do 30.11.2022.

Prosimo za razumevanje.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Potrebujete pomoč ?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.

Želite biti obveščeni o javnem razpisu za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem???

Prijava na e-novice