Skoči na glavno vsebino
Skupaj do doma!

Javni razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem 2022

04/04/2022

Rok za oddajo vlog: 9.5.2022

Stanovanjski sklad Mestne občine Nova Gorica javni sklad razpisuje oddajo v najem vseh izpraznjenih in novo pridobljenih najemnih stanovanj, ki bodo uspelim upravičencem oddana predvidoma v letih 2022-2024. 

Oddana bodo neprofitna stanovanja, ki so v stanju, ki omogoča normalno uporabo in se nahajajo na posameznih lokacijah na območju celotne Mestne občine Nova Gorica in katerih števila, se v času razpisa ne da opredeliti.

 

Prosilci, ki so se po Javnem razpisu za dodelitev neprofitnega stanovanja v najem za leto 2019, uvrstili na prednostno listo upravičencev in jim stanovanje še ni bilo dodeljeno ali pa so dodeljeno stanovanje zavrnili, morajo ponovno oddati vlogo na Javni razpis, v kolikor so za dodelitev neprofitnega stanovanja še zainteresirani. Prednostna lista objavljena po Javnem razpisu za leto 2019, ostane v veljavi le do objave nove prednostne liste po Javnem razpisu za leto 2022, predvidoma do 9.11.2022.

PriponkaVelikost
PDF icon Vloga475.43 KB
PDF icon Besedilo razpisa1.43 MB
POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Potrebujete pomoč ?

Ker so številna vaša vprašanja, ki nam jih zastavljate, enaka ali podobna, vas vabimo, da si ogledate seznam najpogosteje zastavljenih vprašanj in odgovorov. Vprašanja smo razdelili v sklope po dejavnostih. V kolikor odgovora ne najdete, nas lahko kontaktirate ali nam pošljete vprašanje preko e-obrazca.

Želite biti obveščeni o javnem razpisu za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem???

Prijava na e-novice